Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

VLAGGEN

View as Grid List

Items 1-9 of 270

Set Descending Direction
per page
Page
View as Grid List

Items 1-9 of 270

Set Descending Direction
per page
Page

Vlaggen:

Vlaggen bestaan al heel erg lang. Vroeger gebruikte men ze om dingen te herkennen wie ze waren of waar ze vandaan kwamen. Op die vlaggen waren vaak kleuren, tekens of afbeeldingen te zien. Ook werden/worden vlaggen veel gebruikt in de scheepsvaart deze vlaggen zijn gemaakt van 115 gram polyester en zijn ook nog eens brandvertragend. Zo kunnen ze elkaar laten weten als er iets gebeurt of iets moet gebeuren het is een makkelijk communicatiemiddel. Een vlag is vaak een rechthoekig doek bevestigd aan een mast of stok. Deze vlaggen zijn er in alle soorten zo heeft Snellermedia: Provincie vlaggen, Nederlandse vlaggen, Landenvlaggen, Gevelvlaggen, Marineblauwe vlaggen, zwaaivlag, puntvlag, gemeente vlaggen en nog veel meer.

 

Nederlandse vlaggen/ Provincie vlaggen:

Nederland is verdeeld in provincies. Elke provincie heeft zijn eigen vlaggen provincie: Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht, Friesland, Overijssel, Groningen, Drenthe, Limburg en Flevoland. Elke vlag heeft daarbij ook een eigen betekenis of uitleg. Snellermedia kan alle maten bedrukken van klein tot groot. Ook bieden wij verschillende soorten Provincie vlaggen dit zijn: Wimpels, Zwaaivlaggen, Puntvlaggen, Bootvlaggen en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in de webshop om te kijken welke soort provincie vlag er bij jou wensen past.

 

Landen vlaggen: 

Vlaggen van landen zijn eigenlijk precies hetzelfde. Elk land op de wereld heeft een eigen vlag met daarbij een eigen betekenis. Landen vlaggen kopen is niet moeilijk maar waar krijg je de beste waarde voor je geld? Voor landen vlaggen ben je bij Snellermedia aan het juiste adres. Zo hebben wij vlaggen van: Vlag Engeland, België vlag, Franse vlag, vlag Duitsland en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van: Banners, Vlaggen, Beachflags, Wimpels, vlaggen van landen, Vlaggen landen wereld, wereld vlaggen van landen met namen enzovoort. Met dit ruime assortiment van landen vlaggen moet er wel iets tussen zitten waar je naar zoekt.

           

Gevelvlaggen:

Bij Snellermedia bedrukken wij gevelvlaggen in alle soorten en maten. Deze vlaggen worden gemaakt van polyester en worden dubbel gestikt voor de beste stevigheid. De vlag aan de gevel kan bij ons in verschillende maten of stoffen bedrukt worden de meest voorkomende maat is gevelvlag 100 x 150cm.  De gevelvlag is een vlag die aan de voorkant van een pand hangt met daarop bijvoorbeeld een logo van een bedrijf. Een eigen gevelvlag bedrukken is bij Sneller media ook mogelijk in alle maten. Een gevelvlag zorgt ervoor dat een bedrijf meer zichtbaar wordt van zowel dichtbij als veraf. Dit gaat ervoor zorgen dat meer klanten het bedrijf zien en eventueel langs zullen komen.

 

Bootvlaggen:

Bootvlaggen zijn vaak in plaats van vierkant/rechthoekig spits. De bootvlag laat zien uit welk land of regio de boot afkomstig is. Bootvlaggen kopen is zo gedaan bij Snellermedia wij hebben alle soorten en maten van elke regio in Nederland en ook van alle landen ter wereld. Een bootvlag moet 6% van de lengte van de boot zijn. De meest voorkomende maat van bootvlaggen 20x30cm. Ook hebben wij de mogelijkheid alles te kunnen bedrukken wat jij maar zou willen.

 

Tafelvlaggen:

Een tafelvlag is vaak kleiner als een normale, deze staan vaak op een bureau maar kunnen ook gebruikt worden op beurzen of andere events. Snellermedia heeft tafelvlaggen met alle landen, provincies en kunnen zelfs anders bedrukken mocht dat nodig zijn. Snellermedia kan een kleine tafelmast meer leveren zodat de tafelvlag opgehangen kan worden. Een tafelvlag wordt gemaakt van polyester met daarbij de snelste levering met daarbij de beste kwaliteit.

 

Wimpel:

Wimpels ook wel welkomswimpels genoemd heeft Snellermedia is verschillende soorten en maten. Zo hebben wij Oranje wimpels, Nederlandse wimpels, rood wit blauwe wimpels en kunnen zelfs ook zelfontworpen wimpels bedrukken. Wimpels zijn vlaggen die langer zijn als normale, ook is het zo dat ze in slechter weer buiten kunnen blijven hangen. De Wimpels kunnen geleverd worden met een lus zodat de wimpel gemakkelijk op te hangen is. Wij hebben de goedkoopste wimpels met de snelste levering.

 

Vlaggenmast:

Een vlaggen mast is een paal vaak gemaakt van aluminium waar een vlag aan gehangen kan worden. Deze staan bij bedrijven, rijksoverheid gebouwen maar ook bij sommige huizen. Hier hangt vaak een Nederlandse vlag met een oranje wimpel. Natuurlijk kunnen er ook ander vlaggen of wimpels in gehangen worden.

 

Vlaggenstokken:

Een vlaggenstok zit vaak aan een huis vast met daarbij het bij behoorde voetstuk, Deze kan meegeleverd worden door Snellermedia. Heeft u geen ruimte voor een vlaggenmast is een vlaggenstok met voetstuk zeker een optie voor jou! Vlaggenstokken kopen is niet moeilijk elke optie kan bij elk huis. Aan deze vlaggenstokken kun je alle soorten vlaggen ophangen zoals: Nederlandse vlag, Marineblauwe vlag, Oranje wimpel, Nederlandse wimpel en ga zo maar door.