Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

BANIEREN

View as Grid List

3 Items

Set Descending Direction
per page
View as Grid List

3 Items

Set Descending Direction
per page

Banieren

Banieren zijn langwerpige doeken die van boven tot onder bedrukt zijn. Dit kan zijn met een boodschap, tekst, logo of andere mogelijkheden. Het is een van de meest voorkomende manieren van reclame maken met onwijs veel product opties.

 

Basismaterialen

Voor banier vlaggen zijn drie verschillende materiaal opties mogelijk. Deze opties zijn: Dekostof, Flag en Banner 610. Deze stoffen hebben allemaal en B1 brandcertificaat en zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De stoffen kunnen in een aantal formaten geleverd worden. De populairste zijn 60, 80 en 100 cm breed de lengte is zelf te bepalen.

 

Afwerking mogelijkheden

Voor hangbanieren zijn een soorten afwerking mogelijk dat is boven en onder een tunnel. Dit wordt gedaan zodat het gemakkelijk is om te hangen. Hierbij is het wel belangrijk dat eventuele logo’s of teksten minimaal 2 cm van de tunnel moeten af staan voor het mooiste effect.

 

Extra bij bestellen

Voor het ophangen van de banier vlag kan er een ophang set bijgeleverd worden. Deze zijn gemakkelijk op te hangen

 

Banier kopen

Banieren bestellen is niet moeilijk. Uitzoeken welke specificaties er nodig zijn en wij kunnen zo hangbanieren printen. De banieren worden gemaakt/opgeslagen in Nederland en hebben hierdoor de snelste levering en beste kwaliteit. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.