Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

BUITENRECLAME

View as Grid List

Items 1-9 of 26

Set Descending Direction
per page
Page
View as Grid List

Items 1-9 of 26

Set Descending Direction
per page
Page

Buitenreclame

Hieronder staan een aantal sub topics die laten zien wat Snellermedia allemaal te bieden heeft als het gaat om buiten reclame.

 

Autowrap

Om te beginnen zijn er natuurlijk auto’s met een autosticker. Hierop zou een bedrijfsnaam, logo, teksten en andere mogelijkheden op kunnen. Deze reclame wordt vaak gebruikt omdat veel mensen het te zien krijgen. Er zijn verschillende materialen die hiervoor gebruikt worden dit zijn: 3M IJ20 serie, 3M IJ 40 serie, 3M 180 serie, Orajet 3162 en nog andere opties. De print technieken die hierbij gebruikt worden zijn Latex en UV-print. Het materiaal heeft een B1 brandcertificaat en kan het best gemonteerd worden bij een temperatuur van 10 graden.

 

Banier

Banieren zijn doeken die vaak te vinden zijn bij winkels of bedrijven deze worden vaak aan de gevel gehangen. Hierop zou een bedrijfsnaam, logo, teksten en andere mogelijkheden op kunnen. Deze reclame wordt vaak gebruikt omdat veel mensen het te zien krijgen. Het materialen die hiervoor gebruikt worden zijn Dekostof, Flag of Banner 610. De banieren kunnen geprint worden op twee manieren, dit zijn Sublimatie dit wordt gebruikt bij Dekostof en Flag ook zijn deze materialen zijn ook waterafstotend. De andere manier is UV-print en dit wordt gebruikt bij Banner 610.

 

Tuindoeken

Ook zijn er tuindoeken deze hangen vaak met een opdruk aan de muur. Deze worden vaak ingezet door: bedrijven, in tuinen en nog andere mogelijkheden. Op deze tuindoeken is vaak geen reclame te vinden maar een foto. Het is in andere woorden een foto op canvas of tuinposter genoemd. De materialen die hiervoor gebruikt worden zijn banner510 en ProPES outdoor. Banner510 heeft een B1 brandcertificaat en wordt geprint met UV-print. ProPES outdoor wordt geprint met pigmentinkt op waterbasis. Beide doeken zijn voor binnen en buiten gebruik. Ook worden er tegenwoordig op andere manieren reclame gemaakt. Denk maar aan een parasol deze worden tegenwoordig ook branded gemaakt.

 

Spandoek

Spandoeken en een banier komen vaak voor bij beurzen, evenementen, bedrijven en nog bij meer. Bij Snellermedia kunnen wij spandoeken bedrukken in zowel groot tot klein. Andere mogelijke opties zijn: Bouwhekdoek, foto op canvas, gevel bedrukking en nog meer. Spandoeken worden gemaakt van: banner510, ProPES outdoor, ProPES FR, Banner 610 en nog meer. Op de meeste doeken zit een B1 brandcertificaat en zijn waterafstotend. Mocht er een eigen ontworpen spandoek nodig zijn, zou het handig zijn om contact op te nemen zodat alles geregeld kan worden voor het bedrukken. Alles wordt gemaakt in Nederland en heeft hierdoor de snelste levering. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.