Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

BINNENRECLAME

View as Grid List

Items 1-9 of 17

Set Descending Direction
per page
Page
View as Grid List

Items 1-9 of 17

Set Descending Direction
per page
Page

Binnen reclame

Hieronder staan een aantal sub topics die laten zien wat Snellermedia allemaal te bieden heeft als het gaat om binnen reclame.

 

Banner

Banners zijn er in alle soorten en maten zo hebben wij: van posters, banieren, textiel roll up banners. Dit zijn makkelijke manieren om reclame te maken voorop beurzen, evenementen of op werk. Bij deze vormen van reclame maakt Snellermedia gebruik van een aantal verschillende soorten materialen. Dit zijn: dekostof, mesh, banier 610, banier 510, budget banner, proPES FR en nog meer. Veel van deze materialen zijn waterafstotend en hebben vaak een B1 brandcertificaat, dit betekend dat het moeilijk vlambaar is.

 

Met deze materialen kunnen een aantal producten gemaakt worden. Dit zijn: banieren, spandoeken, doeken, roll up banners en nog andere opties. Zo is er genoeg keus om te kijken welke het best bij jou wensen past.

 

Frames

Bij snellermedia heben wij de opties uit een aantal producten die op een frame kunnen. Zo hebben wij: textielframe, peesdoek, scheidingswand of acousticpro. Mocht je zelf geen frame hebben kunnen deze meegeleverd worden. Dit soort frames zijn makkelijk te bevestigen en er kan van alles in gehangen worden met verschillende doeleindes. Van reclame tot aan foto’s of corona proef scheidingen.

 

Behang

Last van een kale muur en geen idee wat de mogelijkheden zijn? Snellermedia heeft hier een aantal opties voor. Dit zijn: posters, naadloos behang, patroon behang, behang, whiteboard en nog veel meer. Hieronder ga ik een aantal van de bovenstaande producten kort toelichten.

 

Waarom behang kopen? Mocht er een kale muur zijn is het met behang makkelijk te verhelpen. Bij Snellermedia kunnen wij in alle soorten en maten behang bedrukken. Ook is het mogelijk een zelfontworpen behang te bedrukken die door jou is aangeleverd.

 

Waarom naadloos behang kopen? Klaar met het zien van lijnen op het behang? Dan is naadloos behang misschien een optie voor jou. Wordt ook wel naadloos fotobehang genoemd. Doordat wij eerst de muur insmeren met lijm en daarna het gehele behang ophangen wordt alles netjes afgewerkt.

 

Waarom een whiteboard kopen? Snellermedia heeft een bepaalde stof dat gemaakt is van whiteboard materiaal. Hierdoor kan de gehele muur behangen worden met whiteboard behang en kan er zelfs op getekend worden met stiften.