Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

BEACHFLAGS

View as Grid List

7 Items

Set Descending Direction
per page
View as Grid List

7 Items

Set Descending Direction
per page

Beachflags

beachflags zijn overal inzetbaar van evenementen, beurzen, winkels, open dagen en nog veel meer. Het is het ideale product op makkelijk reclame mee te maken. Makkelijk op te zetten en afbreken en ook nog eens makkelijk te verplaatsen.

 

Beachflag opties

Er zijn drie verschillende opties op het gebied van beachflags. Zo hebben wij: Straightflag, Dropflag en Waveflag. Elke soort heeft zijn eigen formaat en eigenschappen. De meest populaire maten staan hieronder weergegeven. Een beahflag bedrukken kan in elk gewenst formaat mocht dit nodig zijn zou je contact met ons kunnen opnemen.

 

  • Straightflag 
  • Dropflag
  • Waveflag

 

Basismateriaal

Voor een beachflag bedrukken zijn twee materiaal opties mogelijk. Deze opties zijn Flag Longlige en Flag. Beide soorten hebben een brandcertificaat en zijn voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt. De levensduur van de beach vlag zit tussen de drie en vijf maanden.

 

Accessoires

Bij de waveflag worden een aantal onderdelen meegeleverd dit zijn: Tas, grondplug, grondpen, standaard, waterzak, parasolvoet, rotator en voetplaat. Deze onderdelen worden meegeleverd om de mogelijkheden van gebruik zo breed mogelijk te krijgen.

 

Beachflag bestellen

Een goedkope beachflag kopen is niet moeilijk. Uitzoeken welke specificaties er nodig zijn en de beachvlaggen worden zo gemaakt. De doeken worden gemaakt/bedrukt in Nederland en hebben hierdoor de snelste levering en beste kwaliteit. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.