Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

SPANDOEKEN

View as Grid List

Items 1-9 of 77

Set Descending Direction
per page
Page
View as Grid List

Items 1-9 of 77

Set Descending Direction
per page
Page

Spandoeken

Spandoeken zijn er in allemaal verschillende soorten en maten. Een spandoek is de voordeligste, snelste en meest effectieve manier om reclame te maken. Hierdoor behoort een spandoek al jaren tot het meest verkochte communicatiemiddel.

 

Spandoek opties

Er zijn onwijs veel soorten opties als het gaat om spandoeken. Hier komen een aantal opties die erg gewild zijn: goedkopen spandoek, spandoek bedrukken verjaardag, spandoek bouwhekdoek, spandoek met frame, groot formaat spandoek, klein formaat spandoek. Al deze opties en meer is mogelijk bij Snellermedia. Wij kunnen alles bedrukken in welk gewenst formaat.

 

Basismaterialen

Voor deze spandoek opties hebben wij een aantal materialen waaruit gekozen kan worden. Mogelijke opties zijn: Banner 510, ProPES outdoor, Banner 610, Budget banner, Zwart-wit banner en Meshdoek. Er zijn nog veel meer opties waaruit gekozen kan worden. Veel van deze materialen zijn voor zowel binnen als buiten gebruik en hebben vaak een brandcertificaat en zijn waterafstotend.

 

Afwerking mogelijkheden

Afwerking is een erg belangrijk onderdeel want je wilt natuurlijk een mooi product ontvangen. Hiervoor zijn een aantal opties die erg populair zijn. Deze afwerkings mogelijkheden zijn: countoursnijden, zomen, ringen en tunnel, schoonsnijden, ronde pees, conische ringen en nog meer opties.

 

Extra bij bestellen

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden die bij besteld kunnen worden. Zo kan een aluminium frame spandoek bij geleverd worden. Producten die het ophangen makkelijker maken.

 

Spandoek bestellen

Een spandoek maken is niet moeilijk. Uitzoeken welke specificaties er nodig zijn en de spandoeken worden zo gemaakt. De doeken worden gemaakt/bedrukt in Nederland en hebben hierdoor de snelste levering en beste kwaliteit. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.