Currency

Market - Best Responsive Magento2 Theme

Winkelwagen 0
€0.00
Voorkeuren
X

Snellermedia.nl biedt de beste prijzen. Dit kunnen we doen omdat we alles in eigen beheer hebben. Van DTP tot Productie op één locatie. En doordat we onze marges klein houden zijn we er trots op om te zeggen dat wij kunnen concurreren met heel Europa. En als wij “laagste prijsgarantie” noemen, dan bedoelen we dit ook.

Wat is deze laagste prijsgarantie dan concreet? Bij constatering krijgt u de teveel betaalde kosten als een korting + 10 % extra korting op een vervolgbestelling.

Wel zijn er natuurlijk voorwaarden verbonden hieraan. Wilt u aanspraak kunnen maken op onze laagste prijsgarantie, dan geldt het volgende:

Het artikel dat u ergens anders treft moet volkomen identiek zijn aan het door u gekochte artikel bij Snellermedia.nl en moet uit eigen voorraad te produceren zijn.

Het aangetroffen identieke artikel moet onder dezelfde voorwaarden (zoals materiaal, bezorging, garantie, aflevertijd, service, e.d.) worden geleverd.

De prijs van het aangetroffen identieke artikel dient op enig moment gedurende de prijsvoering van Snellermedia.nl lager te zijn dan de prijs die Snellermedia.nl hanteert voor het betreffende artikel en diens voorwaarden.

Om aanspraak te maken op de laagste prijsgarantie regeling dient men de originele verkoopfactuur van het identieke artikel te overleggen. Tevens moet er een duidelijk document worden overlegd waaruit blijkt wanneer, waar en onder welke voorwaarden het artikel is aangetroffen en met welke verkoopprijs. De prijsverschil moet duidelijk controleerbaar te zijn door Snellermedia.nl.

Bij het aangetroffen identieke artikel dient men een normale verkoopprijs te hanteren. Actieprijzen/tijdelijk gepubliceerde prijzen zijn uitgesloten van deze regeling.

Deze laagste prijsgarantie geldt niet indien de lagere verkoopprijs tot stand is gekomen door toepassing van de aanbieder van een laagste prijsgarantie regeling of soortgelijke regeling, alsmede indien er sprake is van een afprijzing van het betreffende artikel in het kader van een uitverkoop of individuele onderhandeling. Personeelskorting en de toepassing hiervan is tevens ook uitgesloten van deze regeling.

Snellermedia.nl behoudt zich het recht om alvorens de korting die men ontvangt bij constatering, een proefbestelling te doen bij de aanbieder waarbij is aangegeven dat het identieke artikel inclusief de secundaire voorwaarden goedkoper uitkomt dan dezelfde bestelling die geplaatst is bij Snellermedia.nl

Bij het vermoeden van frauduleus handelen of misbruik is Snellermedia.nl gerechtigd om de aanspraak op deze prijsgarantie af te wijzen.

Ook bij constatering van frauduleus handelen of misbruik na de verrekening van de korting is Snellermedia.nl gerechtigd deze korting terug te vorderen dan wel te verrekenen.

Snellermedia.nl heeft het recht om deze voorwaarden te wijzigen. De actuele voorwaarden zijn ten alle tijden te vinden op deze pagina.

LEVERING BINNEN 4 UUR MOGELIJK IN NEDERLAND

In de bestel wereld (webshop) kunnen wij het ons voorstellen dat u door alle verschillende tarieven (bomen) het totale kostenplaatje (bos) niet meer kunt overzien. Dat begrijpen, omdat wij ook net zo als u klanten zijn die gebruik maken van deze wereld. Wij geloven in het, wat wij noemen one-stop-shop service package. De bezorging van uw print, uw bestelling, uw creatie is onderdeel van de service die wij u bieden en is om deze reden kosteloos.

GRATIS BESTANDSCONTROLE

Aspecten van onze Gratis Professionele Bestandscontrole

- Formaat en bestandstype juistheid
- RGB of CMYK
- PMS check
- Minimale DPI eis waarborging
- Bestandbeveiliging aanwezig
- Kader om print
- Defecte bestanden
- Alle lettertypen ingesloten

U heeft een print in gedachte en u upload de bestanden. Vervolgens krijgt u een mail dat de bestanden niet kloppen. Het is een raadsel voor u wat er dan fout is gegaan terwijl u de bestanden zelf heeft gecontroleerd. Om deze reden voeren wij op alle bestanden die wij binnen krijgen een professionele bestandscontrole uit, zodat u tijdig op de hoogte gebracht kan worden als er iets niet klopt.

Wat doen wij dan precies?

Waar wij naar kijken bij elk bestand dat geüpload wordt, is of hetgeen wat besteld wordt overeenkomt met hetgeen wat aan ons geleverd is. Of deze bestanden voldoen aan de minimale DPI (resolutie) eis om de printkwaliteit te waarborgen. Of de bestanden in RGB of CMYK kleuren zijn opgemaakt. Ook of de bestanden PMS kleuren bevatten wordt nagegaan. Maar we kijken bijvoorbeeld ook of de bestanden niet zijn beveiligd,er geen kaders aanwezig zijn en dat alle lettertypen zijn ingesloten. Kortom of de bestanden print klaar zijn om een afdruk te kunnen verwezenlijken.

Onze DTP’ers hebben jarenlange ervaring in het vak en zullen altijd met aanbevelingen komen als ze denken dat onze klanten er baat bij hebben. Kwaliteit is de norm en daar doen we samen alles aan om dit elke keer weer voor elkaar te krijgen.

Bestanden zijn niet juist, wat nu?

Wanneer dit het geval is laten we dit zo snel mogelijk weten. U kunt dan de nodige maatregelen nemen. De ervaring leert dat er soms druk achter de order kan staan en dat onze klanten dit liever gisteren in huis hebben dan vandaag. Om dit tegen te gaan en vertraging te voorkomen is het van cruciaal belang dat onze klanten bewust zijn van onze opmaakvoorwaarden.